Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج؛ داستان بی نظمی‌ها در استان کهگیلویه و بویراحمد سر درازی داشته و مربوط به یک نقطه، یک زمان و یک شهرستان و یک موضوع خاص نیست بلکه از دهستان گرفته تا شهرستان و مرکز استان و از بیمارستان تا قبرستان شاهد بی‌نظمی و خروج از قاعده و قانون و رسم و سنت‌ها در استان هستیم.

در شهر یاسوج این بی نظمی‌ها و  بی‌قاعدگی ها در سال‌های اخیر سر به فلک کشیده و شهری که نام پایتخت طبیعت و مرکز استان و قرارگاه فرماندهی استان چهار فصل را به دنبال دارد هر روز بیش از گذشته بی نظم و بی قاعده تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای سالم‌آباد تا انتهای شرف آباد چنین وضعیتی گفته و ادعای ما را ثابت می‌کند شهری که می بایست الگو و نمونه شهرهای دیگر استان باشد.

معضل امروز قبرستان شرف آباد در منتها الیه شهر یاسوج است که باید جوابگوی جمعیت 200 و گاها 300 و به عبارتی ۴۰۰ هزار نفری یاسوج و حومه و حتی شهرستان‌های دیگر استان باشد قبرستانی که به سرعت در حال افزایش جمعیت فوتی‌ها بوده و هرگونه بی نظمی در آن مشکلاتی را برای آینده ایجاد خواهد کرد.

قبرستانی که اکنون آکنده از آلاچیق‌های آنچنانی، کپرهای قدیمی و سازه‌های غیر مربوط شده او چهره آرامستان مسلمانان را تغییر داده است.

**در همین خصوص به سراغ عطا الله دانشی عضو شورای اسلامی شهر یاسوج رفتیم و از او پرسیدیم که چرا وضعیت آرامستان شهریاسوج اینگونه آشفته شده است.

وی با بیان اینکه چنین وضعیتی مربوط به دوره کنونی و مدیریت فعلی شهرداری و آرامستان نیست اظهار کرد: متاسفانه زمین ها به شکل قبیله ای و قومی و طایفه‌ای تقسیم شده و حتی تعصبات طایفه ای و قبیله‌ای را در آرامستان هم مشاهده می‌کنیم.

این عضو شورا گفت: نباید این موضوع ادامه پیدا کند برای مثال می بینیم که زمین یک طایفه در آرامستان شرف آباد تمام شده و در زمین طایفه دیگر تنها یک فوتی دفن شده است که این آشفتگی را در آرامستان شرف آباد نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم تعصبات محلی و منطقه‌ای در آرامستان‌های ما هم رسوخ کند گفت: چشم و هم چشمی در آرامستان شهر یاسوج بیداد می کند استفاده از سنگ های چند طبقه و شیر و کپر و سایه‌بان که زیبنده آرامستان مردم 100 درصد شیعه نیست.

 

دانشی با بیان اینکه شهرداری یاسوج اکنون باید مدیریت لازم را داشته باشد تا وضع موجود حفظ شود گفت: نباید از امروز اجازه سایه‌بان و کپرهای غیر معمول را بدهند شهرداری و آرامستان می تواند و البته به نحوی با ایجاد سایه‌بان‌های یک دست این وضعیت به تدریج برچیده شود همچنین آنجا یک حسینیه بزرگ بسازند تا مردم برنامه های مربوط به ختم را در آنجا برگزار کنند.

همچنین باید وضعیت درختکاری و فضای سبز آن جا نیست تغییر پیدا کند وی با بیان اینکه از روز اول سنگ بنای آرامستان یاسوج غلط گذاشته شد گفت این آرامستان در محدوده منازل مسکونی و همچنین زمین های زراعی بوده و باید هرچه زودتر زمین حیدر محدوده سرابتاوه و یا گوشه خریداری شود تا در آینده به مشکل بر نخوریم وی همچنین از نوع دفن اموات نیست در آرامستان یاسوج انتقاد کرد و گفت باید حداقل فاصله بین قبور وجود داشته باشد تا مردم دچار مشکل نشوند و همچنین به قبور مسلمین بی احترامی نشود

این وضعیت نابسامان در قبرستان شرف آباد یاسوج در شورای فرهنگ عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز مورد بحث و گفتگو قرار گرفت جایی که شهابی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مشکلات فرهنگی فقط مربوط به یک یا دو مورد نمی‌شود، گفت به همین قبرستان شرف آباد نگاه کنید خیلی ها قبرستان را با پارک گردشگری اشتباه گرفته‌اند!! آلاچیق های آنچنانی ساز و دهل زدن‌ها و کارهای غیر معمول که در قبرستان شهر یاسوج رواج پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه چنین کارهایی در شهرهای دیگر استان مثلاً در دهدشت خیلی وقت است کنار گذاشته شده گفت: می‌بینیم که برای مثال در دهدشت مصوب شده تا قبرها یکسان ساخته شود اما در شهر یاسوج شهرداری به روی این موضوع چشم بسته است قبرستان‌ یاسوج طایفه طایفه و قبیله‌ قبیله‌ای شده است روی قبرها شیر درست می‌کنند و عکس های آن چنانی می‌زنند که در هیچ مرکز استانی چنین وضعیتی را نمی بینیم.

به گزارش فارس؛ با وضعیت کنونی در آرامستان شرف آباد یاسوج قطعاً در چند سال آینده با مشکل مواجه خواهیم شد و رسم و رسومات جدیدتری ابداع می شود که هرگز با یک استان صد درصد شیعه مطابقت نخواهد داشت مسئولان باید از هم اکنون جلوی برخی کارهای غیر متعارف را در آرامستان شرف آباد یاسوج بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس یاسوج پارک گردشگری آرامستان شرف آباد شرف آباد یاسوج شهر یاسوج بی نظمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین از وزارت نیرو، "عیسی بزرگ‌زاده" با بیان اینکه میزان آب مخازن سدهای کشور به بیش از ۳۲ میلیارد متر مکعب رسیده است، گفت: این مجموع آب موجودی در همه مخازن سدهای وزارت نیرو است، پرشدگی سدهای کشور ۶۵ درصد است و این یعنی هنوز ۳۵ درصد مجموع سدها خالی است، اما اگر بخواهیم سدهای کشور را بررسی کنیم باید بگویم که تقریباً میزان آب موجود در مخازن نسبت به سال گذشته ۴۰۰ میلیون متر مکعب بیشتر شده است.

وضعیت مطلوب ۶ سد حوضه آبریز دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته

سخنگوی صنعت آب ادامه داد: اگر بخواهیم نگاهی به وضعیت ۱۳ سد دریاچه ارومیه داشته باشیم، باید بگویم وضعیت این سدها ۶ درصد نسبت به سال گذشته بهتر شده است و پرشدگی مخازن این سدها ۷۷ درصد است. در حال حاضر آب موجود در این ۱۳ سد یک میلیارد و ۲۶۳ میلیون متر مکعب است. در مورد زاینده‌رود اصفهان و حجم آب موجود در سد زاینده‌رود باید گفت که در حال حاضر حجم آب موجود در سد زاینده‌رود ۳۹۶ میلیون متر مکعب است و پرشدگی این سد ۳۲ درصد است که نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد عقب‌تر است، اما باوجود این درصد پرشدگی مخزن این سد مطلوب است و برای تأمین آب شرب اصفهان با مشکل مواجه نخواهیم شد.

کاهش ۵ درصدی آب پنج سد تهران

سخنگوی صنعت آب به وضعیت سدهای تهران هم اشاره کرد و گفت: در ارتباط با ۵ سد استان تهران که شامل سدهای لار، لتیان، ماملو، امیرکبیر و طالقان است، مجموع آب مخازن این سدها ۱۸۷ میلیون متر مکعب و پرشدگی این سدها ۲۶ درصد است که نسبت به بهار سال گذشته ۵ درصد کاهش داشته است. این یعنی اینکه شهروندان تهرانی باید حداقل ۱۵ درصد در مدیریت آب صرفه‌جویی کنند.

وی افزود: در سدهای زنجیره کارون، دز، کرخه، مارون، جره و سد کوچری وضعیت قابل قبولی نسبت به سال قبل داریم و این خبر بسیار خوبی است. خوشبختانه سد دز ۹۹ درصد پر شده است. در آذربایجان شرقی سد ارس نسبت به سال گذشته وضعیت بسیار خوبی دارد و ۱۰۰ درصد مخزن این سد پر شده و این یعنی نسبت به سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است. سدهای خدا آفرین و ستارخان نیز ۳۱ درصد مخزن‌شان پر شده و میزان آب موجود مخازن آنها نسبت به سال گذشته دو برابر رشد داشت است.

ذخیره آب سد استقلال بندرعباس ۵۲ درصد کاهش یافت

بزرگ‌زاده به وضعیت سدهای هرمزگان اشاره کرد و گفت: اما در بندرعباس سد استقلال متأسفانه حجم موجود آب نسبت به سال گذشته ۵۲ درصد کمتر است و در حال حاضر ۲۵ درصد این سد پر شده و حجم آب موجود در این سد ۶۹ میلیون مترمکعب است، اما سد شمیل و نیان در همین منطقه وضعیت بهتری دارند و با پرشدگی ۳۵ درصدی نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد رشد داشته است. سد سرنی در منطقه هرمزگان نیز ۱۱ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است. سد بیجار در استان گیلان ۲۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش حجم داشته و این شرایط خوبی برای مردم این استان در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: سد اکباتان در استان همدان نسبت به سال گذشته ۸۲ درصد آب بیشتری دارد و سد قشلاق با رشد ۳۱ درصدی نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد مخزن این سد پر شده است. در استان گلستان سدهای وشمگیر، گلستان و بوستان در وضعیت بهتری نسبت به سال قبل بسر می‌برند. در استان فارس سد درودزن و سد سلمان فارسی نسبت به مدت مشابه سال قبل کمی عقب هستند. سد رودبال داراب فارس وضعیت خوبی ندارد و نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد عقب است. همچنین در استان کرمانشاه حجم آب سد گاوشان ۴ درصد نسبت به سال گذشته کمتر است، اما در وضعیت خوبی بسر می‌برد. سد چاه نیمه‌ها نسبت به سال گذشته شرایط بهتری دارند و حجم آب این سد ۱۸۲ میلیون متر مکعب است.

سخنگوی صنعت آب از تأمین آب شرب مردم سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: خوشبختانه برای استان سیستان و بلوچستان امسال با توجه به بارش‌های خیلی خوب و حجم آب سدها مشکل آب شرب نخواهیم داشت و تأمین آب این مناطق تضمین شده است. با بضاعت آبی و پروژه‌هایی که انجام دادیم آب شرب ۵ شهرستان استان سیستان و بلوچستان و همچنین زاهدان تأمین خواهد شد. همچنین با منابع آب ذخیره شده از فعالیت سامانه‌های بارشی، کمبود آب مناطق تحت پوشش شبکه انتقال آب سدها اعم از شرب و کشاورزی در این استان به مدت چهار سال رفع شد. همچنین طبق هدفگذاری انجام شده، تأمین آب شرب ۱۹۰۰ روستا در سیستان در این دولت به نتیجه خواهد رسید.

خارج شدن ۱۰ استان از تنش آبی

بزرگ‌زاده با اشاره به خارج شدن ۱۰ استان از تنش آبی به دلیل بارش‌های مطلوب بهاری گفت: خوشبختانه ۱۰ استان مهم کشورمان از تنش آب خارج شدند و این موضوع بسیار مهمی است. استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، یزد، ایلام، گلستان، همدان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان بارش‌های خوبی نسبت به متوسط بلند مدت دریافت کردند که این میزان از ۱۰ درصد تا ۶۹ درصد است. این استان‌ها امسال از تنش آبی خارج شدند. استان‌های کردستان، آذربایجان شرقی، اصفهان، مازندران، کرمان و مرکزی در شرایط نرمال قراردارند و استان‌های هرمزگان، قم و اردبیل کمی زیر نرمال هستند، اما استان‌های خراسان شمالی، البرز، گیلان، چهارمحال و بختیاری، فارس، بوشهر، زنجان، سمنان، خراسان رضوی، تهران و قزوین شرایط سختی از نظر میزان بارش دارند به‌طوری که در این استان‌ها ۱۰ درصد تا ۲۸ درصد کمتر از نرمال بارش داشتیم. بنابراین از شهروندان تهران، مشهد، بندرعباس، داراب، البرز و قزوین می‌خواهیم در مصرف آب مدیریت کنند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر میزان آب موجودی سدهای کشور چنان که اشاره کردم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰۰ میلیون متر مکعب بیشتر است. سال گذشته حجم آب ۳۱.۹۷ میلیارد متر مکعب بود وامسال به ۳۲.۳۹ میلیارد متر مکعب رسیده است و امیداریم با بارش‌های روزهای آینده این میزان حجم آب بیشتر شود.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904090

دیگر خبرها

  • مجری پرحاشیه سیما کنار رفت!محمدرضا شهبازی کیست؟
  • اختصاص قطعه ویژه برای تدفین اهدا کنندگان عضو در آرامستان اراک
  • چیزی به‌نام دلالی قبر در اصفهان نداریم
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • بهادر زمانی بازیگر نقش همایون در سریال قطب شمال کیست + بیوگرافی
  • پساب غسالخانه باغ‌رضوان اصفهان تصفیه می شود
  • تردد سالانه ۸ میلیون زائر در آرامستان باغ رضوان
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • پدر جغرافیای ایران کیست؟
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟